Anturus

de | en


We create living space for humans

Home   |   Projects   |   Company profile   |   Shareholders   |   Partners   |   Imprint

 

Townhouse in 1070 Vienna

This quiet house in „the backyard“ has its own entrance and has 150 sqm net area on three levels. It is offered in two final options.

• Combined living and working
• Exclusive luxury living

 

The generous ground floor-studio (room height 3,4 m and appr 70 sqm area) with own small private inner courtyard is foreseen to be used as working space. If necessary it can be adopted to a living room – kitchen – dining room (in the luxury living option)

In the first floor is the living area (63 sqm) with the two possible options:

• bedroom / bathroom / locker room / toilet
• bedroom / bathroom / storage room / kitchen / toilet

 

In the second floor there is a winter garden (appr 19 sqm) with attached 46 sqm terrace including sunscreen.

Room high window - elements in the facade and „lying one over the other“ walkable glass floors bring daylight through all levels down to the ground floor. The house is completely reconstructed.

In the architecture old structure elements (brick laid vaults) are combined with new and modern elements (modern big-size glass elements) by use of exclusive approved authentic materials - in a timeless synergy.

The location is well connected to the surroundings. Western railway station, subway, bus, and (rentable) parking lots are just around the corner. Easy shopping because of the central location in Vienna: The “Gürtel” and the “Mariahilfestrasse” are to be reached in a 5 min walk.

| back |

© 2013-2017 Anturus GmbH | Neuhofen 11 | A-3382 Dunkelsteinerwald | Tel./Fax +43-2754-20775 | office@anturus.com